• screen 1

  Gpp - Interaktivna karta

  Pogledajte gdje se trenutno nalaze naša vozila, te prolaske kroz stajališta...

 • screen 1

  Marketing

  Vozila Gradskog prijevoza putnika najbolji su način promocije vaše tvrtke...

 • screen 1

  Izvanredne vožnje

  U ponudi GPP-a je usluga tuzemnog i inozemnog dogovorenog prijevoza...

 • screen 1

  Forum

  Registrirajte se na naš forum i uključite se u raspravu...

 • screen 1

  Line Info mobile

  Upišite u svoj mobilni preglednik m.gpp-osijek.com i pogledajte vrijeme dolaska vozila...

 • °° CJENIK USLUGA °°


  Izvanredne vožnje

  Javna nabava

  Interaktivna karta

  Gpp Facebook

  Forum

  Webmail

  Video

  Video

  Press

  Press

  Izgubljene stvari

  Izgubljene stvari

   

   

  Kako napraviti Butru > Opća Učenička Studentska Umirovljenička Za nezaposlene 65+ Djeca

  Upute za škole i fakultete > Škole Fakulteti
  Učitavam...

  NOĆNE LINIJE SAMO SUBOTOM NA NEDJELJU

  Objavio Admin dana 08.02.2012. 13:35

  Od 10. veljače 2012. godine GPP će prometovati na noćnim linijama (3 tramvaja i 1 autobus), isključivo sa subote na nedjelju, po važećoj kronologiji na web stranici GPP-a (polasci, noćna linija).
  GPP ukida noćne linije s četvrtka na petak i s petka na subotu, zbog znatno manjeg broja korisnika usluga javnog gradskog prijevoza u navedenim noćima.
  više...


  Piratski brod GPP-a za osječke karnevalske dane

  Objavio Admin dana 02.02.2012. 15:04

  AKO NEMATE BROD – NISTE PIRAT!
  ZBOG TOGA VAM OSJEČKI GRADSKI PRIJEVOZ PUTNIKA OD 11. DO 21. 2., ZA OVOGODIŠNJE KARNEVALSKE DANE, OMOGUĆAVA KRSTARENJE OSJEČKIM ULICAMA NA PRAVOM PIRATSKOM BRODU! I TO U DOBROM DRUŠTVU PIRATSKOG KAPETANA I ZVONČICE!
  PORINUĆE BRODA BITI ĆE OBAVLJENO 11. VELJAČE 2012. TOČNO U 16,00 SATI, U LUCI NA TRGU A. STARČEVIĆA. NA PRVO KRSTARENJE UKRCATI ĆE SE DJECU IZ OŠ TENJA, A DALJE SVE OVISI O VAŠEM INTERESU! DNEVNO SMO ZA VAS OSIGURALI 4 KRSTARENJA I TO U 16,00, 17,00, 18,00 I 19,00.
  KARTA ZA KRSTARENJE KOŠTA KOLIKO I KARTA ZA JAVNI PRIJEVOZ. DAKLE, AKO IMATE BUTRU, KRSTARIT ĆETE S NJOM. AKO BUTRU IPAK JOŠ NISTE NABAVILI, KUPIT ĆETE KARTU KOD PRVOG ČASNIKA BRODA (VOZAČA TRAMVAJA). IPAK, SVAKI MASKIRANI ODMETNIK ILI ODMETNICA (ILI BILO KOJI DRUGI LIK), ZA PIRATSKO SE KRSTARENJE MORA PRIJAVITI, JER JE BROJ MJESTA NA BRODU OGRANIČEN.

  PRIJAVU MOŽETE OBAVITI NA BROJ TELEFONA:
  031/228 – 351, SVAKI RADNI DAN, U VREMENU OD 08:00 DO 14:00,
  ILI NA MAIL: marketing@gpp-osijek.com

  Foto Jingle više...


  WEB gpp-osijek.com

  Objavio Admin dana 02.02.2012. 07:31

  Obavještavmo korisnike da web stranica GPP-a: www.gpp-osijek.com, radi ograničenom funkcionalnošću zbog radova na web serveru.
  Interaktivni sadržaji kao što su: Interaktivna karta, m.gpp-osijek.com, upiti korisnika, obavijesti o zastojima, i sl. neće biti u funkciji sljedećih nekoliko dana.
  Molimo korisnike za razumijevanje.


  Istraživanje o uslugama GPP d.o.o.

  Objavio Admin dana 03.01.2012. 09:42

  Anketa među stanovnicima Osijeka o korištenju javnog prijevoza provedena je tijekom listopada 2011. godine na slučajnom uzorku.
  Zbog različitih ciljeva istraživanja, planirano je provođenje ankete među oko 300 korisnika GPP-ovih usluga te s druge strane oko 300 ispitanika koji usluge GPP-a koriste
  vrlo rijetko ili uopće ne.
  Ispitanici su odabirani slučajnim odabirom a filter-pitanje, koje je poslužilo za
  svrstavanje ispitanika u dvije kategorije, tzv. „korisnika“ i „nekorisnika“ usluga GPP-a glasilo je „Jeste li u posljednjih godinu dana koristili usluge GPP-a?“.

  Analizu istraživanja možete pogledati OVDJE


  << Prijašnja 1 2 323 24 2545 46 47 Sljedeća >>

  00:00
  Gradom trenutno prometuje 22 vozila GPP-a...

  Dobro došli na naše web stranice


  Gradski prijevoz putnika Osijek (kratica GPP) je gradsko trgovačko društvo koji je operater tramvajskog i autobusnog prometa u Osijeku.

  Postoji još od davne 1884. godine kada je u Osijeku krenuo konjski tramvaj, prvi u Hrvatskoj. Osijek se može pohvaliti da je imao tramvaj prije mnogih europskih i svjetskih gradova. Primjerice, imao ga je prije San Francisca kojemu je tramvaj danas jedan od zaštitnih znakova. Godine 1926. izvršena je elektrifikacija grada, a time je stvoren preduvjet za početak prometovanja električnog tramvaja.

  Kasnijih godina u javni prijevoz uveden je i autobus, tako da se danas prijevoz putnika odvija na dvije tramvajske linije, te osam autobusnih linija koje povezuju cijeli grad i predgrađa.

   

   

   

  Pozivamo korisnike da svoje prijedloge i sugestije upute pomoću online forme na našoj web stranici pod stavkom "Kontakt" ...