Gradski prijevoz putnika d.o.o. Osijek          

gradsko trgovačko društvo - operater tramvajskog i autobusnog prometa                

 GPP   SMARTICA   KONTAKT 

Smartica

Smartica - pitanja

1. Što je to mobilna aplikacija Smartica? 2. Tko može koristiti mobilnu aplikaciju Smartica? 3. Kako mogu pristupiti aplikaciji i kako ju aktivirati? 
4. Kako se registrirati? 
5. Podržava li moj uređaj aplikaciju (minimalna konfiguracija uređaja)?

...

Pogledaj više

Smartica - uvjeti korištenja

1.1. Digitalna putna karta je elektronička potvrda za pravo korištenja usluge javnog prijevoza određenog Prijevoznog operatora u sustavu Usluge, koja se generira kroz aplikaciju Korisnika i koja ima svoje vremensko i/ili zonsko odnosno linijsko ograničeno trajanje definirano od strane Prijevoznog operatora.


1.2. Moje karte predstavlja izbornik unutar mobilne aplikacije kao skup svih digitalnih putnih karata provedenih kroz sustav.

1.3. Aktivne karte predstavljaju sve digitalne putne karte koje su kupljene i aktivirane na za to određenim uređajima u vozilu javnog prijevoza (tzv. Aktivatori/Validatori). Aktivna karta znači da je karta u tom trenu aktivna za odabranu vožnju u tijeku. 
...

Pogledaj više

Smartica - Pravila o privatnosti usluge Smartica

Ova Pravila o privatnosti usluge Smartica (u daljnjem tekstu: Pravila) primjenjuju se od 25. svibnja 2018. Korištenjem Usluge Smartica koju pruža VIPnet d.o.o. ( u daljnjem tekstu: Usluga), povjeravate nam svoje osobne podatke. Ova Pravila opisuju koje osobne podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje ih svrhe upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim osobnim podacima.

...

Pogledaj više

We ♥ new friends